A TOP 10 ELŐNYE A FEHÉR FOGAKNAK

A fehérebb fogak elérése egy fontos lépés lett mindenkinek a fegyvertárában. Bárhol is legyél, ezt látod az Instagram posztoktól kezdve, a magazinokon át, egészen a fogorvosodnál lévő poszterekig.

Lehet már te is elgondolkodtál, hogy miért van mindez. Talán azon is, hogy neked is követned kéne a trendet. Vajon valóban ilyen nagy hatással lenne az életedre? A helyzet az, hogy a fogfehérítés egy teljes mértékben biztonságos módja annak, hogy „felturbózd” mind a fizikai megjelenésed, mind a mentális egészségedet.

1. JAVÍTASZ A MEGJELENÉSEDEN

Lehet, hogy neked vannak a legegészségesebb fogaid és a legszebb mosolyod, de te sem vagy immunis a mindenkire leselkedő veszélyekre. A sötét színű folyadékok, mint például a kávék, teák és üdítők beszínezik a fogaidat az idő előrehaladásával. Lehetséges, hogy utólag kifehérítsd a fogaidat a tökéletes Insta filterekkel, de miért érnéd be ennyivel, ha a való életben is fehérré varálzsolhatod a fogaidat? Már az első alkalommal, mikor látod egy fényképen a vakítóan fehér fogaidat, észre fogod venni a változást. Egy fehérebb mosoly elbűvölőbbé varázsolja a kinézetedet, mint valaha volt!

 

2. AZ ÖNBIZALMADAT AZ EGEKIG REPÍTI

Nem csak fényképeken fogod észrevenni a különbséget. Az önbizalmad valósággal szárnyra kap! Akár egy randin vagy, akár egy fontos előadást tartasz a munkahelyeden, vagy csak sétálsz az utcán, mindenkinek meg akarod majd mutatni a több árnyalattal fehérebb mosolyodat.

 

3. CSÖKKENTI A RÁNCOK ÉSZREVEHETŐSÉGÉT

Egy fehérebb mosoly magához vonza a tekinteteket. Ahogy a fogaid láthatóvá válnak, az emberek  a mosolyodra fognak fókuszálni, természetükből fakadóan. Emiatt sokkal kevésbé feltünőbbek lesznek a ráncok az arcodon (már ha vannak persze 🙂 ). Még ha számodra ez nem is fontos dolog, mindenféleképp egy bónusz.

 

4. NEM KERÜL SOKBA

A fehérebb fogak pozitívan hatnak a megjelenésedre, viszont nincsenek egy ligában például a plasztikai műtétekkel. Hatalmas változást érhetsz el a jó irányba anélkül, hogy egy valag pénzt elköltenél. Egy otthon használható fogfehérítő szett egy bőven megengedhető árkategóriájú termék (a fogászati fogfehérítésnél is jóval olcsóbb), az életedre gyakorolt hatásai viszont felbecsülhetetlenek!

5. VONZÓBBÁ TESZ

A fehérebb fogak magabiztosabbá tesznek, csökkentik a ráncok hatásait és megváltoztatja a kinézetedet a jó irányba. Nem te leszel az egyetlen, aki élvezheti ennek az előnyeit… Új potenciális partnerek fognak kopogtatni az ajtódon seperc alatt. A fehérebb fogak azt mutatják, hogy törődsz magaddal és ez mind férfiak, mind nők számára rendkívül vonzó.

 

6. SEGÍT LEKÜZDENI A GÁTLÁSAIDAT

Mivel mostanra rendkívül magabiztos lettél, kevésbé érzed magad gátlásosnak társalgási szituációkban. Érzed majd a késztetést, hogy mosolyogj és nevess, félelmek nélkül. Minél többet mosolyogsz, annál kevésbé érzed magad cikin beszélgetések alatt. Sosem volt titok, hogy a barátok és a komolyabb kapcsolat résztvevői is imádják, ha valaki jól tudja érezni magát. A fogfehérítés nem csak a kinézeteden javít rengeteget, nagyban megnöveli az emberek számát, akikkel randizni mehetsz.

 

7. BARÁTSÁGOSABBNAK TŰNSZ ÁLTALA

Biztos azt gondolod most, „Persze, a mosolygástól barátságosabbnak tűnök majd”, pedig egy mosolynak is hatalmas ereje van, főleg amikor nehéz, vagy nehéznek tűnő szituációban vagy (például egy fontos céges meeting-en). A mosolygás endorfint szabadít fel és segít ellazulni. A mosolygás által megbízhatóbbnak is tűnsz és ezt a többi ember is észre fogja venni, hidd el. A fehérebb fogaid felhatalmaznak rá, hogy többet mosolyogj és a folyamat által az összes pozitív hatást élvezheted!

 

8. NINCS KÁROS HATÁSSAL A FOGAIDRA

Az egyik legelterjedtebb tévhit a fogfehérítéssel kapcsolatban, hogy károsítja a fogzománcot és növeli az érzékenységét a fogaknak a hideg és forró ételekkel/italokkal szemben. De ez nem így van. A színezék a fogaidon az elfogyasztott étellel került oda. Ezek az ételek nem okoztak javíthatatlan kárt a fogaidban. A fogfehérítés egyszerűen ezt a folyamatot fordítja vissza a fogfelszínének a szintjén, mindössze kozmetikai tökéletesítés és semmi több.

9. ELŐRÉBB JUTHATSZ A KARRIEREDBEN

Ha épp egy fontos interjúra készülsz, egy fehér mosoly a szolgálatodra lehet. Azok az emberek, akik gyönyörű mosollyal mennek egy interjúra szeretik is ezt megmutatni. Ez elbűvöli az interjúztatót és egy sokkal jobb légkört teremt a beszélgetéshez. Ráadásul, ha mosolyogsz interjú közben, akkor felkészültebbnek tűnsz, mintha csak faarccal ülnél végig. A fontos felvételi interjúkon kívül ezt a pozitív energiát magaddal viheted bárhova a bértárgyalások kezdve az öteletelős meetingekig bárhova.

 

10. ALAPJÁRATON SOKKAL JOBB HANGULATOD LESZ

Már maga a csodás fehér mosoly okot ad arra, hogy többet mosolyogj. Még ha nem is vagy igazán boldog, a mosolygás elhiteti az agyaddal, hogy az vagy. Ez egyből megváltoztatja a hangulatodat. Mivel mindenkinek meg akarod majd mutatni a mesés fogaidat, többet fogsz mosolyogni. Mivel többet fogsz mosolyogni, többet leszel boldog, ilyen egyszerű. 🙂

 

A fogfehérítőnkért kattints ide, ha kedvet kaptál!

biztonságos fizetés

A biztonságos és díjmentes online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Copyright © 2018 allsmiles.hu minden jog fenntartva
villámgyors szállítás

Belföldi rendelésed 1-3 munkanapon belüli szállításáról a GLS és az MPL gondoskodik.       
kapcsolat

Messenger: http://m.me/allsmiles.hu

Telefon: +3670 9411814

Email: info@allsmiles.hu

 

Hova küldhetjük a könyvet?

Nagyszerű döntést hoztál, köszönjük, hamarosan jelentkezünk emailben!